A Moly.hu oldalon is ott vagyunk

2019.02.20

A ​szóvivő nemcsak viszi a szót, hanem az arcát, személyiségét adja. Miközben képvisel egy szervezetet, "el is adja" azt. Munkája legnehezebb része, hogy egyszerre kell önmagát adni, de egyúttal kívül is maradni. A szóvivő objektív és szubjektív is egyszerre. A kötetben megszólaló tizenegy szóvivőnek van személyisége, mégsem ez a fontos, hanem a korrektsége, a látszólagos távolságtartása. A könyv arról szól, hogy ezek az emberek mennyire szakemberek és emberek - egyszerre. Ugyanakkor az olvasó egy kis "időutazáson" is részt vehet ezzel a médiatörténeti kalauzzal, miközben olyan személyiségeket ismerhet meg, akik első ránézésre talán "szögletesnek" és szürkének tűnnek. Pedig...

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetőjeként műsorában, majd "műsoridőn túl" is beszélgetett velük, egy-egy kávé mellett.

Tizenegy történet, tizenegy sztori, legalább tizenegy napra olvasmány negyvenen innen - azoknak, akiket érdekel a szóvivők élete, vagy szóvivők szeretnének lenni - vagy negyvenen túl azoknak, akik emlékeznek még a "hétfőn nincs TV műsor" időszakra... Mindenki számára tartogat érdekességet, ezt bátran kijelenthetjük!

Forrás: https://moly.hu/konyvek/szabo-gabi-egy-kave-micivel-a-szovivok