Mici és A Szóvivők Ráckevén

2020.08.09

Sipos Jenő, Sógor Zsolt, G.Németh György és Dézsi Mihály a Szóvivők könyvek főszereplői és Szabó Gabi Mici a Szóvivők könyvek írója voltak a Duna Relax Wellnesshotel sztárvendégei Ráckevén. Sőt, ezúttal "meglepetésvendégként" Vajtó Lajos is befutott a talk-show végére, aki így ezúttal nem sztorizott a közönségnek, de jelenlétével is erősítette a csapatot.

A Szóvivők - Roadshow 2020 - augusztus 5-i állomásán a neves és ismert kommunikációs szakemberek ismét nem mindennapi sztorikkal szórakoztatták a közönséget.

A szóvivők különös életét is bemutató roadshow-sorozaton a közönség egészen más oldalukról is ismerheti meg a szóvivőket és pillanthat be múltjukba is. Így volt ez most is, amikor Sipos Jenő a korábbi VPOP, NAV és jelenleg MLSZ szóvivő, Sógor Zsolt korábbi BRFK szóvivő, jelenleg ügyvéd, Dézsi Mihály korábbi BRFK szóvivő, G.Németh György korábbi Westel-Telekom első szóvivője, kommunikációs vezetője meséltek. Mici ezúttal is, szokásos formában, - olykor szemtelen kérdésekkel faggatta vendégeit, amiből számos ritkán hallott sztori és meglepő történet került elő. A roadshow talk-show ezúttal vacsoraszínházi előadás is volt, hiszen a szálloda vendégei az esti vacsora mellé kapták a programot.

A Duna Relax egyedülálló hangulata, pazar környezete és a házigazdák kitűnő szervezése és háttere ezúttal is maradandó élményhez juttathatta a közönséget, akikkel a szereplők is együtt vacsorázhattak a műsor után. 

A ráckevei média, a helyi televízió is jelen volt az eseményen, így a szereplőkkel készült interjúk, és a rendezvényről készül összeállítást itt láthatják:  

A Roadshow folytatódik, a közönség és a könyvek iránt érdeklődők legközelebb augusztus 28-án Balatonföldváron a Bajor Gizi Művelődési Ház és Könyvtárban találkozhatnak majd A Szóvivőkkel és Micivel.