A Hidegkúti Kilátó Magazin is írt rólunk

2019.02.28

A szóvivő nemcsak viszi a szót, hanem az arcát, személyiségét adja. Miközben képvisel egy szervezetet, "el is adja" azt. Munkája legnehezebb része, hogy egyszerre kell önmagát adni, de egyúttal kívül is maradni.

A szóvivő objektív és szubjektív is egyszerre. A kötetben megszólaló tizenegy szóvivőnek van személyisége, mégsem ez a fontos, hanem a korrektsége, a látszólagos távolságtartása. A könyv arról szól, hogy ezek az emberek mennyire szakemberek és emberek - egyszerre. Ugyanakkor az olvasó egy kis "időutazáson" is részt vehet ezzel a médiatörténeti kalauzzal, miközben olyan személyiségeket ismerhet meg, akik első ránézésre talán "szögletesnek" és szürkének tűnnek. Pedig...

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetőjeként műsorában, majd "műsoridőn túl" is beszélgetett velük, egy-egy kávé mellett.

Tizenegy történet, tizenegy sztori, legalább tizenegy napra olvasmány negyvenen innen - azoknak, akiket érdekel a szóvivők élete, vagy szóvivők szeretnének lenni - vagy negyvenen túl azoknak, akik emlékeznek még a "hétfőn nincs TV műsor" időszakra... Mindenki számára tartogat érdekességet, ezt bátran kijelenthetjük!

A könyv egy interjúsorozat, ahol egy generáció nagyszerű szóvivőinek életébe tekinthet be az olvasó. Olyan sztorikat, olyan részleteket meséltek el az életükből az urak, amelyet eddig nem, vagy csak nagyon ritkán! "Én azt tanultam, ha egy műsorban csak egy új információt sikerül átadnom, már megérte. Ha itt, A 11 Szóvivő történetének mindegyikéből csak egyet-egyet sikerül átadnom, tudom... már megérte!" 11 szóvivő-sztori, 11 napra biztos olvasnivaló!

Forrás: https://www.kilato-hidegkut.hu/index.php?cikkId=3153&cikkr