Sajtó

 Ezen az oldalon Szabó Gabi:  Egy Kávé Micivel - A Szóvivők című könyvének 
sajtóban történő megjelenéseit követheti nyomon. 

2021. május 28-án, Érden Mici és Lajsz András a "Bundáskenyér" című rádióműsorba kaptak meghívást. Mici, a műsor nevéhez híven, bundáskenyérrel is készült. Aki lemaradt volt az ÉRD FM 101,3 reggeli adásról, az most visszahallgathatja ide, vagy a képre kattintva. A téma nem is lehetett más, mint a Szóvivők Roadshow érdi állomása.

A szóvivők nagy generációját bemutató könyvek főszereplői közül Sipos Jenő MLSZ szóvivő, Danks Emese, egykori kormányszóvivő, G.Németh György, a Westel, majd a T-Mobile szóvivője és más egykori ismert emberek találkoztak ma Érden Lajsz András romkocsmájában, hogy meséljenek hivatásukról.

Szeptember 8-án, 18 órától ad otthon Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár ad otthon, Mici új talk-show-sorozatának, ahol ismert embereket, közéleti személyiségeket lát vendégül Mici, de ezúttal nem a rádióban, hanem a közönség előtt faggatja vendégét, vendégeit. A FEOL - Fejér megyi hírportál a programajánló rovatban ír a programról.

Szabó Gabi Mici Sipos Jenővel a VPOP - NAV korábbi és a Magyar Labdarúgó Szövetség jelenlegi szóvivőjével és G. Németh Györggyel, a Westel és Telekom korábbi szóvivője, kommunikációs vezetője, a Soproni Egyetem Szóvivő és Kommunikáció Tanszék vezetőjével, a Magyar Alvás Szövetség elnökével, azaz a Jövő Kommunikációja Alapítvány alapítói voltak a...

Micit, július 4-én szombaton kérdezte László B. Katalin a Jazzy Rádió Jazzy Weekend című műsorában. Sok mindenről mesélt,többek között a Szóvivők Újratöltve című új könyvéről is, ami tulajdonképpen a Szóvivők c. első könyv folytatása is egyúttal. De szóba került a Jövő Kommunikációja Alapítvány is, melyet épp a könyvek főszereplőivel alapított...