Sajtó

 Ezen az oldalon Szabó Gabi:  Egy Kávé Micivel - A Szóvivők című könyvének 
sajtóban történő megjelenéseit követheti nyomon. 

2021. december 21-én a Szabó Gabi Mici volt a vendége a Hír TV - Mozaik című műsorának, ahol a megjelent új könyvéről, a MűSHOWrvezetőkről beszélt. A beszélgetés külön pikantériája, hogy Szani Roland (a könyv egyik szereplője, a Hírt TV műsorvezetője) ajándékot is kapott Micitől. Aki lemaradt volna, azt most megnézheti:

2021. május 28-án, Érden Mici és Lajsz András a "Bundáskenyér" című rádióműsorba kaptak meghívást. Mici, a műsor nevéhez híven, bundáskenyérrel is készült. Aki lemaradt volt az ÉRD FM 101,3 reggeli adásról, az most visszahallgathatja ide, vagy a képre kattintva. A téma nem is lehetett más, mint a Szóvivők Roadshow érdi állomása.

A szóvivők nagy generációját bemutató könyvek főszereplői közül Sipos Jenő MLSZ szóvivő, Danks Emese, egykori kormányszóvivő, G.Németh György, a Westel, majd a T-Mobile szóvivője és más egykori ismert emberek találkoztak ma Érden Lajsz András romkocsmájában, hogy meséljenek hivatásukról.

Szeptember 8-án, 18 órától ad otthon Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár ad otthon, Mici új talk-show-sorozatának, ahol ismert embereket, közéleti személyiségeket lát vendégül Mici, de ezúttal nem a rádióban, hanem a közönség előtt faggatja vendégét, vendégeit. A FEOL - Fejér megyi hírportál a programajánló rovatban ír a programról.