Sajtó

 Ezen az oldalon Szabó Gabi:  Egy Kávé Micivel - A Szóvivők című könyvének 
sajtóban történő megjelenéseit követheti nyomon. 

December 10-én Micivel telefonon interjút készített a szegedi rádió, a Rádió88, melyben a Szóvivők című kötetről mesélt a hallgatóknak Szabó Gabi. Hallgassa meg Ön is!

Mindenki ismeri őket, nap mint nap látjuk, halljuk őket. De hogy pontosan kik is ők, milyen is az életük szóvivőként és milyen elképesztő sztorijaik vannak, az egyrészt kiderül Szabó Gabi Mici A szóvivők című könyvéből, másrészt abból a múlt heti közönségtalálkozóból, amit a KMO-ban tartottak.

Egy Kávé Micivel - A Szóvivők című könyv, június 2-án Kispesten is bemutatkozott, a 12. Kispesti Városünnepen. A Kispest TV egy hosszabb riportot is készített Gabival, Sipos Jenővel, Sógor Zsolttal és Borbély Zoltánnal is. Sok érdekesség hangzott el a riportban. Itt megtekinthető...

Egy Kávé Micivel - A Szóvivők című könyv, május 11-én Sárospatakon is bemutatkozott, az Újbástya rendezvénycentrumben. A Zemplén TV egy riportot is készített Gabival, és a riportban Sipos Jenőt, az MLSZ szóvivőjét is kérdezték.

A sarospatak.hu is népszerűsíti a Szóvivők könyv Roadshowjának következő állomását. Az esemény 2019. május 11-én szombaton, 14.30 órától az Újbástya Rendezvénycentrumben lesz. A könyvbemutató talk show-n jelen lesz a könyv egyik főszereplője Sipos Jenő - MLSZ Szóvivő és a könyv írója, Szabó Gabi.

Forrás: ...

Egy Kávé Micivel - A Szóvivők című könyv, április 13-án Gyulán is bemutatkozott, a Gyulai Pálinkafesztivál keretein belül. A Gyula TV egy riportot is készített Gabival. A riportban Sipos Jenő, az MLSZ szóvivőjét is kérdezték.

Április 13-án, a Promontor TV ( kerületi televízió ), a Roadshow budafoki állomásán egy hosszabb riportot is készített. A videót és Tamás Angéla által írt teljes cikket itt láthatják és olvashatják el...

Az Erzsébetváros lap márciusi számában számolt be (a cikk a március szám 8. oldalán található: letölthető innen ) a Roadshow első állomásáról, ahol Mici, nyolc szóvivő társaságában mutatta be - a budapesti Veritas Wienbar-ban - az Egy Kávé Micivel - A Szóvivők című könyvét. A teljes cikk szöveges változata lentebb olvasható: