Mici talkshowról írt a DUOL.hu

2021.06.22

A Dunaújvárosi hírportál is írt Mici talkshowról. Balla Tibor írását lent olvashatják.

 Fotó: Talán Csaba
Fotó: Talán Csaba
Folytatódik idén is a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár tavaly megkezdett programsorozata, amelyben Szabó Gabi „Mici”, a Rádió Bézs műsorvezetője beszélget ismert emberekkel aktuális, kulturális, hétköznapi és trendi témákról egy kávé mellett.

Ma este, június 22-én, 18 órakor az idei első beszélgetésen Mici partnere Elek Ferenc Jászai Mari-díjas színész, a budapesti Katona József Színház tagja lesz, akiről azt mondják, karakterszínész „buffós” külsővel. Az aktuális járvány­ügyi szabályoknak megfelelően jegyeket előzetesen a művelődési házban lehet vásárolni a könyvtár nyitvatartási idejében.
Elek Ferenc színes egyéniségét alátámasztandó álljon itt néhány vele kapcsolatos híradás! „Minden típusú szerepben az az izgalmas, amikor az ember megtalálja a kontrasztot. A gonosz szerepben a szimpatikusat, a szimpatikusban pedig azt, hogy mi a gyengéje. Nincs vegytiszta gonosz vagy jó ember” – nyilatkozta Elek Ferenc, a Katona József Színház színésze az Origónak.
„Elek Ferenc végre színházi próbákkal töltheti a napját. A koronavírus-járvány alatt nem volt annyi munkája, amit sajnál, hiszen nagyon szeret dolgozni. Az elmúlt egy évben viszont jutott ideje olyan dolgokra, amikre egyébként nem talált volna alkalmat. Például egy hajósvizsgát is sikerült letennie.”

Hirdetés

Ma este Rácalmáson beszélget Elek Ferenc Fotó: Talán Csaba

„Erősen indult Elek Ferenc évada, egymás után két premierrel. A Rózsavölgyi Szalon Semmit se bánok című előadásában román titkosrendőrt, a Katonában Trump amerikai elnököt formálja meg A királyi úton című produkcióban. Mindkét előadás a manipuláció természetét boncolgatja.” (Interjú a Fidelio-n.)
„Nemcsak a színpadról, de a filmvászonról, a televízióból és szinkronhangjáról is sokak számára ismerős a Jászai Mari-díjas színész, Elek Ferenc.” „Láttuk bohóckodni a Tesóban és a Kész cirkuszban, szomorkodni az Állítsátok meg Terézanyut!-ban, zsarnokoskodni a Mesél a bécsi erdőben, most meg komolykodni a Köntörfalakban.”
Az izgalmasnak ígérkező programot az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően rendezik meg, ennek megfelelően csak védettségi igazolvány bemutatásával látogatható.


Forrás: https://www.duol.hu/helyi-kiemelt/elek-ferenc-nincs-vegytiszta-gonosz-vagy-jo-4445258/