Aktuális roadshow állomás

Októbertől tovább folytatódik a roadshow. A helyszín ezúttal is Kispest, de most nem szabadtéren, hanem a KMO Művelődési Központban (1191 Budapest, Teleki u. 50.) találkozhatnak Micivel és a szóvivőkkel.

Mici, azaz Szabó Gabi 2019. október 11-én, pénteken 18.30-kor, a KMO Művelődési Központban mesél majd a könyvről és a szóvivők különleges életéről. Sőt, természetesen ezúttal sem érkezik egyedül, a könyv főszereplői közül néhányan ismét vele tartanak, hogy együtt sztorizzanak, meséljenek. A könyv szereplői közül biztosan velünk lesznek ezen az estén: Sipos Jenő az MLSZ szóvivője, Kavalecz Imre a MÁV egykori szóvivője és Sógor Zsolt a BRKF korábbi szóvivője.

  Kavalecz Imre
MÁV - MÁVINFORM

"A hangunk az egyik legfontosabb fegyverünk: ahogy a bajnok bemelegít, az énekes beénekel, a szóvivő bebeszél fellépés előtt."
  Sipos Jenő
VPOP, MLSZ

"A jó szóvivő, olykor újságíró, olykor sajtós, olykor pszichológus és egy kicsit csibész is."
 
  Sógor Zsolt
BRFK

"A munkám sikerét abban mérem le, hogy nem jöttek forró telefonok
egy-egy nyilatkozat után."

Micivel, azaz Szabó Gabival A Szóvivők című interjúkötet szerzőjével júniusban, a Kispesti Városünnepen már találkozhattak az érdeklődők. Akkor - egy roadshow keretén belül - a kötet egyes szereplőivel, ismert szóvivőkkel dekázhattak a Templom téren.

A könyvbemutatót, könyvvásár és dedikálás követi majd.