Mici és A Szóvivők Újratöltve! 2021-ben folytatódik a Roadshow!

2021.05.29

A Koktélkirály, Lajsz András Ücsörgője adott otthont a 2021-es Szóvivők Roadshow első állomásának május utolsó péntek estéjén. Az esti show azonban már korán reggel kezdődött, hiszen az ÉRD FM rádió stúdiójában a Bundáskenyér c. műsorban is mesélt a rendezvény megálmodója, háziasszonya és házigazdája is a roadshowról.

Szabó Gabi Mici Szóvivők könyveinek első része 2019-ben jelent meg, amit egy országos roadshown mutattak be. A tavaly megjelent második kötettel kiegészülve, - Szóvivők újratöltve- a járványhelyzet miatt nem tudtak még bemutatkozni a könyv szereplői. Mici 2021-ben ismét útra kel és az ország számos pontján beszélget majd nyilvános talk-show keretén belül szereplőivel, akiknek szakmája, hivatása az elmúlt időszakban is óriási figyelmet kapott, sőt... a következő hónapokban talán még inkább érdekes lehet majd!


Hogy hogy is néz ki egy szóvivő élete, a színfalak mögött? Hogy mi is a pontos feladata egy szóvivőnek? Hogy hogy lesz valaki kormányszóvivő?

Mici épp úgy, mint a rádiós műsorában kérdezett és az elmúlt több, mint harminc év kiemelkedő és területükön elismert szóvivői meséltek a hivatásról, egy-egy korszakról, aminek segítségével egy kis történelmi időutazás részesei is lehettek a talk-show nézői. G. Németh György az egykori Westel legendás szóvivője, kommunikációs igazgatója mesélt ezúttal is a vállalati szóvivők életéről, Danks Emese exkormányszóvivő avatta be az érdeklődőket ezúttal, hogy hogy is váltott a Tesco szóvivői pozíciójából a politikai színtérre. A ma is mindennap látható és nyilatkozó Sipos Jenő, a VPOP - NAV korábbi és az MLSZ ma is ismert és legendás szóvivője természetesen a foci oldaláról megközelítve érzékeltette ezúttal is, hogy milyen is a szóvivő élete, milyen feladatai vannak, no és persze mennyi extra felelősség hárul rá, ha pl EB -re készülünk. A rendőrségi szóvivők, ORFK, BRFK legismertebb szóvivői közül ezúttal Dézsi Mihály és Sági Zoltán mesélt az egyenruhások szakmai kommunikációjáról, a szóvivők mindennapjairól és a civil emberek számára szinte elképzelhetetlen helyzetekről... Nem mindennapi sztorikat tudhattak meg ezúttal is a nézők, akik megtisztelték jelenlétükkel az eseményt.

Lajsz András az este folyamán bemutatta a Mici kávéját - amit speciálisan Szabó Gabi Micinek álmodott meg a rekorder koktél bajnok, de természetesen valamennyi szóvivőt egyedi koktélokkal köszöntött. Ahogy az kiderült, Lajsz András ezentúl A Szóvivők Roadshow-val tart majd, így a közönség vele is találkozhat rendszeresen. Az ÉRDI újság és az ÉRD TV is a helyszínen volt és interjúkat készítettek a szereplőkkel.

A Mici-hangulathoz az EdenRose Wedding decor álmodta meg a különleges miliőt, amiben a szóvivők elengedhetetlen kellékei a telefon, az írógép is helyet kapott.

A Roadshow 2021 június 18-án Zebegényben folytatódik. Az ezt követő helyszínek és időpontok a hamarosan láthatóak lesznek weboldalunkon.

A Szóvivők nagy generáció és A Szóvivők újratöltve című könyveket megvásárolhatják https://shop.colorcom.hu/termekcimke/szabo-gabi/ oldalon is.