Szóvivők Roadshow Zebegény

2021.05.19

2021. június 18-án, 18 órától a Zebegényi Községi Könyvtárban ( 2627 Zebegény, Petőfi tér 6.), A SZÓVIVŐK c. könyvek - Talk-show-val egybekötött könyvbemutatójára kerül sor Forró Evelyn ex-kormányszóvivő, újságíró, riporterrel és a könyvek írójával Szabó Gabi Micivel.

Forró Evelyn neve hallatán még ma is sokaknak talán a rádiós és televíziós prágai tudósításai, vagy különleges interjúi jutnak eszükbe, vagy épp amikor kormányszóvivőként láthattuk és hallhattuk őt. Hogy hogy lett ő szóvivő? Hogy miből is áll ez a munka? Erről és sok másról is faggatja majd a könyvek szerzője ezúttal is.


Szabó Gabi Mici roadshow- médiaturné - talk-show formájában, a szóvivőkkel járja az országot 2019 tavasza óta.

Két könyv, huszonkét szóvivő, akikkel izgalmas interjúkat készített a szerző, a Rádió Bézs műsorvezetője. A szóvivők olyan sztorikat, részleteket meséltek el hivatásukról, munkájukról, a szóvivő-élet rejtelmeiről, amiket eddig nem, vagy csak nagyon ritkán!

22 név, 22 izgalmas sztori, 22 elképesztő életút, 22 napra biztos, könnyed olvasnivaló!

Jogos lehet a kérdés: miért éppen a szóvivők? A szerző szerint méltatlanul keveset tudunk róluk, hiszen szakmai munkájukon kívül nem ismerjük őket. Kik ők? Az elveszett színész, a dumagép, az exhibicionista szócső, aki elhivatottan tud egy ügyért, témáért lelkesedni...úgy, mint Szabó Gabi?

És miért pont őket választotta és faggatta a szerző? Mert úttörők voltak egy teljesen új területen, új feladattal, előzmények és tankönyvek nélkül. Új szerep született a kommunikációban, új arcok lettek fontosak, közkedveltek, ismertek. Arcok, akik beköltöztek a nappalinkba is, bevésődtek a tévénézők, rádióhallgatók emlékezetébe, akiket sokszor még ma is szóvivői múltjuk, munkájuk miatt ismerünk fel az utcán, mégis alig tudunk róluk valamit.

Zebegényben ezúttal, a Zebegényben élő Forró Evelynnel találkozhat és ismerkedhet meg a közönség.

A könyv a Colorcom Kiadó gondozásában jelent meg és a kiadó webshopban kapható, valamint A Szóvivők Roadshow helyszíneken, ahol a szereplők és az író is dedikálja a könyvet.

https://shop.colorcom.hu/termekcimke/szabo-gabi/