Legfrissebb híreink

 

Április 13-án a Start Plusz vendége volt Mici. A Shoot4Earth/Forgass A Földért - Filmkészítő világjáték sajtófőnökeként mesélt Kindl Gábor fesztiváligazgatóval (Shoot4Earth/Forgass A Földért - Filmkészítő világjáték) a programról.

Teltház és vastaps volt május 31-én a szezonzáró Mici Talkshown, Rácalmáson. A hatalmas érdeklődés nem véletlen, hiszen a Rippel fiverek, azaz Rippel Feri és Rippel Viktor egy különleges showval is készült a hallgatóságnak.

Vajon a Rippel fivérek számára mit jelent a siker fogalma? Biztosan választ kapunk erre a kérdésre is, ha eljönnek Egy kávé Micivel újabb beszélgetésére a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárba.
Jegyezzék meg a dátumot! 2022. május 31. kedd 18 óra

Április 30-án, 18 órától Harkányban találkozhattok Micivel és Lajsz András guinness rekorder, mixer, koktélkirállyal! Egy kávé Micivel és egy igazi, bazi nagy koktél Lajsz Andrással, a Dravahotel Thermal Resort Harkányban (Retro Bowling Bárban).

Egy szóvivőnek a legváratlanabb szituációban is helyt kell állnia. Pontos, érthető informátorként szól tömegekhez. Első számú véleményformálóként elengedhetetlen, hogy széleskörű tudása legyen az adott témával kapcsolatban. A televízióban számtalan műsorban megszólalnak, sokuk arca és neve ismerős a nézőknek, mégis legtöbbjükről keveset tudunk, a...