Legfrissebb híreink

 

November 12-én, 18 órától ismét Egy kávé Micivel élőben! Rácalmásra érkeznek az "Egyenruhások", Dr. Garamvölgyi László az ORFK,BRFK korábbi szóvivője, jelenleg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója és Dr. Dézsi Mihály a BRFK korábbi szóvivője. Ezúttal Ők lesznek Mici vendégei!

Legendák! Egy igazán különleges talkshow vár az...

A Zongorista...
Ezúttal nem a film főszereplője, hanem a népszerű és elismert zongoraművész, Rátonyi Róbert lesz Rácalmáson október 19-én kedden, 18 órától Mici vendége. Sőt! A talkshow után, egy kis koncertet kap is a közönség. Várunk mindenkit szeretettel!

2021. szeptember 15-én, 19 órától Alberfalván folytatódik a Roadshow. Na, ki született a XI.kerületben? ... ki lesz ott a XI.kerületi Szóvivők Talkshown? Női Sarok, Piros tűsarkú és Egy kávé Micivel!
Szerdán, szeptember 15-én 19-órakor Szóvivők Roadshow az Albertfalvai Közösségi Házban.

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetője, A Szóvivők és A Szóvivők újratöltve című könyvek írója, az elmúlt öt év alatt, majd ötszáz vendéggel beszélgetett műsoraiban a budapesti stúdióban, de ezúttal ismét élőben, közönség előtt - a járvány szabályokat is betartva - faggathatja vendégét.

Július utolsó kedd estéjén folytatódott a Mici-Talkshow Rácalmáson, a Művelődési Ház és Könyvtár hangulatos kertjében. Szabó Gabi Mici, a Rádió Bézs műsorvezetője, ezúttal a Vidám Színpad meghatározó "szőkeségét", a bohém dívát, Nyertes Zsuzsát hívta vendégül.

Július 22-én Mici és Nyertes Zsuzsa a HírTV Paletta című műsorának vendége volt. A jövő keddi július 27-i rácalmási fellépésünkről meséltek.

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetője kilépve a stúdióból várja vendégeit. A rádiós műsorvezető, a Szóvivők könyvek írója, két évvel ezelőtt kezdte országos roadshowját, ahol talkshow formájában beszélget vendégeivel. Művészekkel, közszereplőkkel beszélget. Az "egyfelvonásos" Mici-talkshow közben "felcsendülhetnek régi dallamok, archív...

Kitűnő hangulatban, csodálatos környezetben és nagyszerű közönség előtt került sor az Egy kávé
Micivel Talkshow-sorozat új műsorára. Elek Ferenc színművész volt Szabó Gabi Mici vendége, a
rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár udvarán megrendezett nyáresti programon.
A Rádió Bézs műsorvezetőjének közönség előtti műsorára, talkshowjára a forró nyári...

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetője kilépve a stúdióból várja vendégeit, ezúttal közönség előtt ismét. A rádiós műsorvezető, a Szóvivők könyvek írója, két évvel ezelőtt kezdte országos roadshowját, ahol talkshow formájában beszélget vendégeivel. Művészekkel, közszereplőkkel beszélget és könyvei főszereplőivel mutatja be a szóvivők életét,...

Forró Evelynnel folytatódott a Szóvivők Roadshow - TalkShow június 18-án kora este, egy hamisítatlan, igazi, forró nyári nap végén. A Duna bal partján, a Dunakanyarban, Zebegényben várta Szabó Gabi Mici és a Szóvivők könyvek egyik főszereplője Forró Evelyn az érdeklődő vendégeket, hogy közösen idézzék meg a múlt, a történelem néhány pillanatát,...