Legfrissebb híreink

 

Teltház és vastaps volt május 31-én a szezonzáró Mici Talkshown, Rácalmáson. A hatalmas érdeklődés nem véletlen, hiszen a Rippel fiverek, azaz Rippel Feri és Rippel Viktor egy különleges showval is készült a hallgatóságnak.

Vajon a Rippel fivérek számára mit jelent a siker fogalma? Biztosan választ kapunk erre a kérdésre is, ha eljönnek Egy kávé Micivel újabb beszélgetésére a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárba.
Jegyezzék meg a dátumot! 2022. május 31. kedd 18 óra

Április 30-án, 18 órától Harkányban találkozhattok Micivel és Lajsz András guinness rekorder, mixer, koktélkirállyal! Egy kávé Micivel és egy igazi, bazi nagy koktél Lajsz Andrással, a Dravahotel Thermal Resort Harkányban (Retro Bowling Bárban).

Egy szóvivőnek a legváratlanabb szituációban is helyt kell állnia. Pontos, érthető informátorként szól tömegekhez. Első számú véleményformálóként elengedhetetlen, hogy széleskörű tudása legyen az adott témával kapcsolatban. A televízióban számtalan műsorban megszólalnak, sokuk arca és neve ismerős a nézőknek, mégis legtöbbjükről keveset tudunk, a...

A Szóvivők-MűSHOWrvezetők Roadshow - Médiaturné 2022-ben folytatódik. Ezúttal tegnap este, azaz 2022. január 13-án a HÍR TV - Radar című műsora készített Miciékkel riportot. A téma pedig adott volt, a szóvivők munkája és a három interjúkötet.

Január 24-én Farkas Gábriel, február 22-én Gajdos Tamás és Klausmann Viktor, március 29-én Beleznay Endre lesz Mici vendége Rácalmáson! A helyszín pedig nem is lehet más, mint a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár (2459 Rácalmás, Szigető u. 31.). Minden alkalommal 18 órakor kezdőnek a beszélgetések.

A SpiritFM rádió vendége volt Mici és a könyv egyik szereplője, Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője. A Bistro ma reggeli adásában sok érdekes dologra derült fény. Ha lemaradtak volna, hallgassák vissza, mert olyan is kiderült Kárász Robiról, amit eddig még nem tudtunk, illetve a Mici azt is elárulta, hogy miért csak férfi műsorvezetők szerepelnek a...