Legfrissebb híreink

 

Július utolsó kedd estéjén folytatódott a Mici-Talkshow Rácalmáson, a Művelődési Ház és Könyvtár hangulatos kertjében. Szabó Gabi Mici, a Rádió Bézs műsorvezetője, ezúttal a Vidám Színpad meghatározó "szőkeségét", a bohém dívát, Nyertes Zsuzsát hívta vendégül.

Július 22-én Mici és Nyertes Zsuzsa a HírTV Paletta című műsorának vendége volt. A jövő keddi július 27-i rácalmási fellépésünkről meséltek.

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetője kilépve a stúdióból várja vendégeit. A rádiós műsorvezető, a Szóvivők könyvek írója, két évvel ezelőtt kezdte országos roadshowját, ahol talkshow formájában beszélget vendégeivel. Művészekkel, közszereplőkkel beszélget. Az "egyfelvonásos" Mici-talkshow közben "felcsendülhetnek régi dallamok, archív...

Kitűnő hangulatban, csodálatos környezetben és nagyszerű közönség előtt került sor az Egy kávé
Micivel Talkshow-sorozat új műsorára. Elek Ferenc színművész volt Szabó Gabi Mici vendége, a
rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár udvarán megrendezett nyáresti programon.
A Rádió Bézs műsorvezetőjének közönség előtti műsorára, talkshowjára a forró nyári...

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetője kilépve a stúdióból várja vendégeit, ezúttal közönség előtt ismét. A rádiós műsorvezető, a Szóvivők könyvek írója, két évvel ezelőtt kezdte országos roadshowját, ahol talkshow formájában beszélget vendégeivel. Művészekkel, közszereplőkkel beszélget és könyvei főszereplőivel mutatja be a szóvivők életét,...

Forró Evelynnel folytatódott a Szóvivők Roadshow - TalkShow június 18-án kora este, egy hamisítatlan, igazi, forró nyári nap végén. A Duna bal partján, a Dunakanyarban, Zebegényben várta Szabó Gabi Mici és a Szóvivők könyvek egyik főszereplője Forró Evelyn az érdeklődő vendégeket, hogy közösen idézzék meg a múlt, a történelem néhány pillanatát,...

2021. június 18-án, 18 órától Zebegényben folytatódik a Roadshow. Mici vendége ezúttal az egykori Horn-kormány szóvivője, Forró Evelyn lesz.

A Koktélkirály, Lajsz András Ücsörgője adott otthont a 2021-es Szóvivők Roadshow első állomásának május utolsó péntek estéjén. Az esti show azonban már korán reggel kezdődött, hiszen az ÉRD FM rádió stúdiójában a Bundáskenyér c. műsorban is mesélt a rendezvény megálmodója, háziasszonya és házigazdája is a roadshowról.

2021. június 18-án, 18 órától a Zebegényi Községi Könyvtárban ( 2627 Zebegény, Petőfi tér 6.), A SZÓVIVŐK c. könyvek - Talk-show-val egybekötött könyvbemutatójára kerül sor Forró Evelyn ex-kormányszóvivő, újságíró, riporterrel és a könyvek írójával Szabó Gabi Micivel.

2021. április 1-jén a HÍR TV műsorának vendégei voltak Szabó Gabi Mici, Sipos Jenő és Nagy Kálmán.