Mici és A Szóvivők a Residenceben

2020.07.21

Sipos Jenő, Sógor Zsolt, G.Németh György, Sági Zoltán a Szóvivők könyvek főszereplői és Szabó Gabi Mici a Szóvivők könyvek írója voltak tegnap este a Residence Hotel Balaton sztárvendégei.

A Szóvivők -Roadshow 2020 első nyári állomásán a neves és ismert kommunikációs szakemberek ismét nem mindennapi talk-show-val szórakoztatták a közönséget, sőt ezúttal még egy különleges születésnapi meglepetés nézői is lehettek az érdeklődők.

G. Németh György az első vállalati szóvivő, a Westel és a Telekom korábbi szóvivője - ma a Soproni Egyetem kommunikációs és szóvivő tanszékének vezetője és a Magyar Alvás Szövetség elnöke - épp a 70. születésnapját ünnepelte, így a szóvivő-kollégák és Mici itt is felköszöntötték.

A szóvivők különös életét is bemutató roadshow-sorozaton -ami 2019-ben indult és eddig több, mint húsz állomáson, az ország számos városában járt - a közönség egészen más oldalukról is ismerheti meg a szóvivőket és pillanthat be múltjukba is. Így volt ez most is, amikor Sipos Jenő a korábbi VPOP, NAV és jelenleg MLSZ szóvivő, Sógor Zsolt korábbi BRFK szóvivő, jelenleg ügyvéd, Sági Zoltán korábbi BRFK szóvivő és G.Németh György, aki a Benyovszky Társaság Alapítója meséltek. Szabó Gabi Mici a könyv írója ezúttal is, mint mindig az Egy kávé Micivel című, a Rádió Bézsen hallható műsorának jól ismert hangulatában kérdezi vendégeit, amiből számos ritkán hallott sztori és meglepő történet hangzik el. A roadshow állomásokra érkező vendégek egészen biztos, hogy mindig egészen új és érdekes információkat tudhatnak meg az ismert szereplőkről.

A balatoni állomás gyönyörű környezete és a házigazdák kitűnő szervezése és háttere ezúttal is maradandó élményhez juttathatta a közönséget.

A talk-show után, a vendégek a Hotel Residence igazgatóinak meghívására, a szálloda vendégeiként a vacsoraasztálnál is folytathatták a sztorizgatást.

A Roadshow folytatódik, a közönség és a könyvek iránt érdeklődők legközelebb augusztus 5-én Ráckevén a Duna Relax&Event-ben találkozhatnak majd A Szóvivőkkel és Micivel.