Vélemény a roadshow Rácalmási állomásáról

2020.02.02

Mici, Sipos Jenő és Sógor Zsolt január 24-én Rácalmáson járt a Szóvivők roadshow keretein belül. Egy kedves levelet is kaptunk a házigazda szervezőjétől, Schmidt-Czetli Ágnestől. A levelet lentebb olvashatják...

A több városban nagy sikerrel megrendezett roadshow idei első állomásának a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár adott otthont. Micivel Sipos Jenő és Sógor Zsolt érkezett Rácalmásra és az este minden várakozásunkat felülmúlta. Január 24-én pillanatok alatt személyes ismerőssé váltak a könyv megjelent szereplői, a korrektség megtapasztalásával. Mici nagyszerűen vezette a beszélgetést, a két szóvivő pedig őszintén és sokszor humorral mesélt azokról a helyzetekről, melyek a munkájuk során adódtak.

Az este folyamán, melynek hangulatát Mici kedves, mosolygós személye még tovább emelte, minden néző azt érezhette, hogy otthon, a kanapéján ülve lett a beszélgetés részese. A Mici által feltett kérdések, bejátszások olyan ívet teremtettek a beszélgetésnek, hogy egy pillanat alatt elröpült az egy óra.

Ezen az estén kicsit beleláttunk a szóvivők munkájába, megtudtuk mit is jelent szóvivőnek lenni és nem utolsó sorban megismertünk három olyan embert, akit bármikor szívesen várunk vissza.
Köszönjük ezt a csodás estét és a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár örömmel biztosít otthont a folytatásnak!

Schmidt-Czetli Ágnes
könyvtáros-művelődésszervező
Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár