Kávét neveztek el Miciről

2021.02.02

Miciről elnevezett kávé, vers, festmény és bögrék is vannak már a gyűjteményben

Egy kávé Micivel... Szabó Gabi műsora 6 éves lett!

Egy jó kávéhoz mit szólnátok? Minden héten csütörtökön ez az első kérdése Micinek, a Rádió Bézs műsorvezetőjének, aki immár 6 éve várja vendégeit a stúdióban. 2015 február 2-án szólalt meg először a Rádió Bézs. Az elmúlt évek alatt több, mint 500 vendég járt Micinél és részben ezeknek a beszélgetéseknek köszönhetően két könyv is született. A Szóvivők című interjúkötetek alapötlete is épp egy csütörtöki műsor után jött és indult világhódító útjára. A sok -sok vendég között Micinél kávézott már többek között zenész, színész, művész és bűvész, edző, rendező és expolgármester és persze szóvivők is, sőt!

Lajsz András is, aki a műsor születésnapjára egyedi, Micinek megálmodott kávérecepttel lepte meg a rádiós műsorvezetőt. A kávékülönlegességet, a Guinness -rekorder koktél -és kávékirály romkocsmájában az érdi Ücsörgőben is megkóstolhatják majd a vendégek!

De nem ez volt az egyetlen különleges meglepetés Mici számára! Dr. Bence József nagykövet úr - aki híres, költészet iránti rajongásáról és saját verseiről is! - ezúttal Micinek is írt verset, műsora kapcsán.

Számtalan kedves "rádióntúli" kávézás és kávés bögrék emlékeztetik Micit a műsorokra és vendégeire, sőt azokra is, akikkel reméljük a következő hat esztendőben is kávézhat majd!