Nyertes Zsuzsa és Mici Rácalmáson

2021.08.01

Július utolsó kedd estéjén folytatódott a Mici-Talkshow Rácalmáson, a Művelődési Ház és Könyvtár hangulatos kertjében. Szabó Gabi Mici, a Rádió Bézs műsorvezetője, ezúttal a Vidám Színpad meghatározó "szőkeségét", a bohém dívát, Nyertes Zsuzsát hívta vendégül.

Ahogy Mici a műsor elején is elmondta, talán nem is kellene bemutatni senkinek őt...A magyar Marilyn Monroe-t, A Nyertes Zsuzsát, hiszen állandó és közkedvelt szereplője a bulvár médiának is.

Sokszor és sok mindent kérdeztek már tőle, sok mindenre kíváncsiak voltak, de talán az igazi Nyertes Zsuzsára, aki majdnem orvos lett, aki testvéreivel több filmben is együtt szerepelt - csak eddig erről nem nagyon beszélt- talán mégis keveset tudtunk. Eddig!

Beengedte, a szívéhez közel eső kis ficakba most nem csak Micit, hanem rarácalmási közönséget is és azt sem bánta, hogy a könnyei is potyogtak. Nem színház volt ez... de arról szólt. A végén pedig azt is elénekelte, ami számára - ahogy ő mondta - a legfontosabb: "Szeretni kell, ennyi az egész!"

Ritka pillanatok szemtanúi lehettek azok, akik szem-és fültanúi voltak Micitalkshowjának.

A sorozat augusztus 24-én 18h-kor folytatódik a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárban, akkor Badár Sándor lesz Mici vendége. A Mici talk-showról bővebb információ itt.