Pódium a völgyben - Talkshow Dés Lászlóval

2024.05.19

2024. május 16-án este Dés László lépett fel a különleges hangulatú Zselicvölgy Szabadidőfarm Vadásztermének alkalmi színpadán. A VölgyPódiumon Szabó Gabi Mici, a Rádió Bézs műsorvezetője (a Talkshow-sorozat állandó műsorvezetője is) várta kérdéseivel a Kossuth –díjas, kiváló zeneszerzőt, előadóművészt. A zselici kulturális eseménysorozat első vendégeként, a beszélgetés végén, Dés László szólaltatta meg a vadász-szalonban álló, csodálatos, vadonatúj zongorát. Megszólaltak a kedvenc slágerek, a Legyen úgy, vagy a Sose halunk meg! c. film ismert Nagy utazás c. sikere is, a közönség legnagyobb örömére!

Ahogy a szervezők elmondták, a VölgyPódium egy "exclusív"-nak is beillő különleges esemény, amire mindig "exclusív" vendég érkezik majd Mici mellé, így egyedi atmoszférára számíthat mindenki, aki részt vesz ezeken az esteken.

2024 tavaszán, a kulturális élmények egy új minősége jelent meg Hajmáson, a Zselicvölgyben, ahol a vendégek a beszélgetés után fotózkodhattak, beszélgethettek a művésszel, sőt akár a helyszínen vacsorázhattak is.

A színházi élménynek is beillő programra érkezőknek érdemes akár az éjszakát is ott tölteni, amihez kényelmes, falusi hangulatú, minden igényt kielégítő szobákat és házakat is ajánlanak, így nagyobb baráti társaságnak is ajánlott.

A VölgyPódiumtalkshow-sorozat június végén folytatódik! A nemzetközi foci ünnep, a Labdarúgó EB apropóján Zselicvölgyben is "ez lesz a téma", egy különleges vendéggel, sőt közös focimeccs nézéssel, közös szurkolással, foci-menüvel!

Július második hetében pedig, a gyerekekkel együtt várják a felnőtteket Zselicvölgybe, amikor az Alma Zenekar vezetőjével Buda Gáborral ismerkedhetnek meg a VölgyPódiumon, ahol persze ezúttal is lesz koncert!

Szállásfoglalás és további információk itt: www.zselicvolgy.hu és a VölgyPódium – facebook eseményeknél is.