Zebegényben folytatódik a Roadshow

2021.06.18

2021. június 18-án, 18 órától Zebegényben folytatódik a Roadshow. Mici vendége ezúttal az egykori Horn-kormány szóvivője, Forró Evelyn lesz.

Szabó Gabi Mici rádiós műsorvezető második interjúkötetének főszereplői, szóvivői ezúttal a kormányszóvivők egészen különleges világába, munkájuk rejtelmeibe, életük különleges és kalandos pillanataiba is enged betekintést. Forró Evelyn nevét a rádió és televízió műsorok, híradók figyelmes hallgatói és nézői már a nyolcvanas, kilencvenes években megjegyezhette. Jellegzetes hangja, pl prágai bejelentkezései és persze szóvivői nyilatkozatai "valahogy beégtek"... De vajon ki is a szóvivő? Mit csinál? Mitől is lesz valaki emlékezetes számunkra, na de pláne hogy néz ki egy kormányszóvivő élete, munkája?

Sok-sok érdekesség, egy egyáltalán nem hétköznapi élet, egy kis történelmi időutazás és sztorik a szóvivők világából... erre számíthat, az aki eljön a Szóvivők Roadshow következő talk-showjára is, ahol a humor, a jókedv és a tartalmas szórakoztatás garantált. A nézők, a beszélgetés után a helyszínen megvásárolhatják és dedikáltathatják a könyvet!