Legfrissebb híreink

 

2022. január 6-án, a ATV -ben indult a napja Micinek. A START című műsorban mesélt a nemrég megjelent könyvéről, a MűSHOWrvezetőkről. A könyv két szereplője: Gajdos Tamás és Kárász Róbert is jelen volt a beszélgetésen. Kárász Róbert először találkozott a könyv nyomtatott verziójában, sőt Mici ajándékkal is készült. Aki lemaradt volna, az...

2022-ben folytatódik a Mici Talkshow Rácalmáson! Mici vendége ezúttal Farkas GÁBRIEL lesz. Mici vár minden érdeklődőt január 24-én, 18 órától a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárban (2459 Rácalmás, Szigető u. 31.)!

2021. december 20-án, a Telefon Bisztróban hivatalosan is bemutatásra került a MűSHOWrvezető című könyv. Egészen kivételes pillanatokat élhettek meg együtt a résztvevők, egy egészen kivételes helyszínen. Köszönjük a szereplőknek, alkotóknak, támogatóknak és a Meglepetésvendégnek Bencze Józsefnek is, hogy velünk volt:
Budai Tamás - Colorcom Kiadó,...

December 21-én és 22-én 10-14 óra között a Rádió Bézs szerkesztőségében dedikálja Mici a Szóvivők I-II. köteteket, illetve a legújabb könyvét, a MűShowrvezetőket. Lepje meg Ön is szeretteit Karácsonyra dedikált példánnyal!
Helyszín: 1065 Bp, Benczúr u. 45 - VDSZ Székház 2. emelet - Rádió Bézs
Érdeklődni a 30/200-1200-as telefonszámon lehet.

November 12-én, 18 órától ismét Egy kávé Micivel élőben! Rácalmásra érkeznek az "Egyenruhások", Dr. Garamvölgyi László az ORFK,BRFK korábbi szóvivője, jelenleg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója és Dr. Dézsi Mihály a BRFK korábbi szóvivője. Ezúttal Ők lesznek Mici vendégei!

Legendák! Egy igazán különleges talkshow vár az...

A Zongorista...
Ezúttal nem a film főszereplője, hanem a népszerű és elismert zongoraművész, Rátonyi Róbert lesz Rácalmáson október 19-én kedden, 18 órától Mici vendége. Sőt! A talkshow után, egy kis koncertet kap is a közönség. Várunk mindenkit szeretettel!

2021. szeptember 15-én, 19 órától Alberfalván folytatódik a Roadshow. Na, ki született a XI.kerületben? ... ki lesz ott a XI.kerületi Szóvivők Talkshown? Női Sarok, Piros tűsarkú és Egy kávé Micivel!
Szerdán, szeptember 15-én 19-órakor Szóvivők Roadshow az Albertfalvai Közösségi Házban.

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetője, A Szóvivők és A Szóvivők újratöltve című könyvek írója, az elmúlt öt év alatt, majd ötszáz vendéggel beszélgetett műsoraiban a budapesti stúdióban, de ezúttal ismét élőben, közönség előtt - a járvány szabályokat is betartva - faggathatja vendégét.

Július utolsó kedd estéjén folytatódott a Mici-Talkshow Rácalmáson, a Művelődési Ház és Könyvtár hangulatos kertjében. Szabó Gabi Mici, a Rádió Bézs műsorvezetője, ezúttal a Vidám Színpad meghatározó "szőkeségét", a bohém dívát, Nyertes Zsuzsát hívta vendégül.

Július 22-én Mici és Nyertes Zsuzsa a HírTV Paletta című műsorának vendége volt. A jövő keddi július 27-i rácalmási fellépésünkről meséltek.